dirk-sommers-brandveiligheid-adviesbureau-oplooNa vele jaren bij een gerenommeerd adviesbureau brandveiligheid werkzaam te zijn geweest heb ik in 2012 de stap gezet om voor mijzelf te beginnen, onder de naam Sommers Advies brandveiligheid (Dirk Sommers). Advisering op brandveiligheid bij nieuwbouw, verbouw en bestaande bouw.

De regelgeving is uiteraard het uitgangspunt bij elke toetsing. Echter als men niet direct kan voldoen aan het Bouwbesluit of het wenselijk is om hiervan af te wijken, gaat Sommers Advies brandveiligheid op zoek naar een toegestane gelijkwaardige veiligheidsoplossingen. Daarmee bespaart u kosten en/of creëert men meer ontwerpvrijheid voor architecten.

U kunt Sommers Advies brandveiligheid inschakelen voor een advies over één of enkele aspect van de brandveiligheid, maar ook voor het complete traject vanaf ontwerp tot uitvoering. Maar ook voor een brandoverslagberekening, vuurlastberekening, vluchtplattegronden en meer facetten uit de brandveiligheid bent u aan het juiste adres. Naast de gebruikelijke heldere rapportering wordt tevens meegedacht aan eventuele oplossingen. Hierdoor krijgt u veelal een advies op maat.

Sommers Advies brandveiligheid staat u graag te woord om (snel) aan uw brandveiligheidsvraag te voldoen. Ik hou van korte lijnen en van heldere rapportages in begrijpend Nederlands, zonder poespas. Mijn motto is dan ook: “persoonlijk en transparant uit de brand!“.